Sneeuwwitje 2015

Het project “Sneeuwwitje 2015 Suriname”

Er is in Suriname nauwelijks professioneel aanbod voor kinderen op het gebied van cultuur, muziek en dans. Er zijn veel kinderen in Suriname die nooit de kans hebben, of zullen krijgen, om een dergelijke voorstelling bij te wonen in Suriname of in het buitenland. Juist voor dié kinderen probeert de Stichting Kindercoach dit evenement te organiseren. De Stichting kindercoach Suriname streeft ernaar om minimaal  1000 plaatsen te doneren aan kinderen die in tehuizen en instellingen verblijven.

In 2014 heeft de Stichting Kindercoach Suriname de kindermusical “Dora & Friends” uit de Verenigde Staten naar Paramaribo gebracht. Dat was een groot succes en 3000 kinderen, waarvan 1000 kinderen uit tehuizen en instellingen hebben daarvan genoten. Dit jaar willen we nóg meer kinderen laten genieten van een fantastische musical: “Sneeuwwitje”!

“Sneeuwwitje de Musical” wordt gebracht door de Nederlandse producent Van Hoorne Entertainment (www.vanhoornejunior.nl/sneeuwwitje). De producent en de cast (met Maud Mulder en Geert Hoes in de hoofdrollen) zijn enthousiast over ons plan en bereid om tegen gereduceerd tarief acht voorstellingen in Paramaribo te geven en de kinderen van Suriname een onvergetelijke dag te bezorgen. Daarnaast zal de cast van Sneeuwwitje een bezoek brengen aan een tehuis voor gehandicapte kinderen die niet in staat zijn naar het theater te komen. Concreet zullen minimaal twee voorstellingen worden gegeven aan kinderen die in tehuizen en instellingen verblijven en de overige voorstellingen zullen worden verkocht. In totaal worden er 8 voorstellingen gegeven van 25 t/m 28 juni 2015. De uitvoeringen vinden plaats in het Thaliatheater, Henck Arronstraat te Paramaribo, Suriname.

Om dit project kostendekkend te maken wordt gezocht wordt naar partijen die dit project willen ondersteunen met een donatie aan dit project of door middel van sponsoren van één of meerdere budgetonderdelen van dit project.

Wij willen u vragen dit project te ondersteunen met een donatie aan dit project of door middel van sponsoren van één of meerdere budgetonderdelen van dit project. Misschien heeft u de mogelijkheid om producten of diensten ten behoeve van dit project ter beschikking te stellen, pro deo of tegen een gereduceerd tarief?