Dora the Explorer naar Suriname

De Stichting KinderCoach (Suriname) brengt, als onderdeel van een samenwerking met het Antilliaans bedrijf Fun4Kids, de Dora Explorer familie musical naar Suriname. Het streven van deze organisaties is om zoveel mogelijk kinderen in de gelegenheid te stellen deze musical te laten bijwonen.

Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij de verschillende locale sponsors: bedrijven, organisaties en ook particulieren uit binnen- en buitenland. Voor veel kinderen zal een droom werkelijkheid worden.

Dora Explorer en haar vrienden zijn in Suriname populair geworden door het educatieve kinderprogramma dat dagelijks op verschillende tv zenders te zien is. De acteurs komen uit Amerika en zijn opgeleid aan de Disney Academie. De MC bij de musical is onze eigen Ivan Tai A Pin.

De Family Musical Dora Explorer and Friends is op zaterdag 5 en zondag 6 april aanstaande in Theater Thalia steeds om 14:00 uur en 17:00 uur. Voor de kinderen uit financieel en sociaal zwakkere omstandigheden maken sponsors het mogelijk om de voorstellingen bij te wonen. Het Dora Explorer team zal tevens naar huize Betheljada gaan om de kinderen, die niet naar het theater kunnen komen, te bezoeken.

De organisatie belegt op donderdag 3 april in Lucky Twins Restaurant een persconferentie met Dora Explorer en haar vriendjes, die uit Amerika overvliegen om de familie musical te introduceren en Suriname uit te nodigen voor deze show.

De prijs per toegangskaart is vastgesteld op SRD.45 en de kaarten zijn te verkrijgen bij Combe Bazaar aan de Wilhelminastraat, Winkel Kimani aan de Indira Gandhiweg, Lennox (Domineestraat en Hermitagemall), Lucky Twins (Ma Retraite Mall) en Play World (Ma Retraite Mall).

Stichting KinderCoach stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind in de ruimste zin des woord, voor zover wettelijk toegestaan.

Haar doelstelling tracht zij te bereiken door: Intensieve begeleiding, ten einde het kind een eerlijke kans te bieden, zodat het kind een betere basis heeft bij de start van het onderwijsproces; Het ontdekken van unieke talenten van het kind en die om te zetten in kansen, zodat het zelfvertrouwen, bewust wording en persoonlijke groei vergroot kan worden; Het aanbieden van veiligheid, geborgenheid en vertrouwen zodat elk kind in eigen tempo zijn mogelijkheden kan ontdekken, vind de stichting van groot belang.

 

source: gfcnieuws

http://www.gfcnieuws.com/2014/03/19/dora-the-explorer-naar-suriname/